Biogan A/S

Biogan A/S er en import- og engrosvirksomhed med speciale i økologiske- og miljøvenlige produkter.

Vi blev grundlagt i 1996 og har i denne periode opbygget en stor viden om økologiske fødevarer. Vi kan derfor tilbyde jer et sortiment af økologiske produkter til konkurrencedygtige priser.Firmanavnet Biogan bygger på begreberne; biologic og organic -herigennem markerer vi vor stærke tilknytning til økologiens værdisæt.

Biogans mission er at levere et bredt sortiment af økologiske kvalitetsvarer der er i overensstemmelse med de 3 grundlæggende værdier indenfor økologi; større personlig sundhed gennem rene fødevarer, hensyn til miljøet og større dyrevelfærd.

Det er Biogans vision at være den virksomhed med det største og bredeste udvalg af økologiske kvalitetsvarer, for derved at kunne tilbyde dig og din virksomhed et økologisk sortiment.

Vi har overordnet 2 kundegrupper; catering og specialbutikker.Catering er primært leverancer til kantiner, institutioner, højskoler, bofællesskaber samt steder hvor man sætter pris på at kunne tilbyde sine kunder et godt måltid mad lavet af gode økologiske råvarer.

Specialbutikker er primært økologiske butikker, helsekostbutikker, gårdbutikker samt dagligvarebutikker som ønsker et interessant alternativt sortiment af økologiske fødevarer.Vi tilbyder jer et alsidigt sortiment som er med til at gøre jeres butik til et mere interessant indkøbssted for jeres kunder.

Vi forsøger at tilbyde jer økologiske produkter af god kvalitet til priser som gør at I kan tilbyde jeres kunder spændende og konkurrencedygtige varer.

Vi leverer et totalsortiment – se venligst nærmere unde de enkelte produktgrupper.